macedonian | english

ШТУЗ е една од водечките транспортни компании во Македонија, која има 20 годишно искуство во нудење на висок квалитет во домашниоит и меѓународниот транспорт и превоз. ШТУЗ го изгради својот бренд и углед темелејки се на нудење на брза и навремена услуга на нашите клиенти. Нашата проактивна проценка обезбедува континуирана услуга и ни овозможува да одржуваме долга соработка со нашите партнери. Доверливоста која ја имаме во нашите корисници е она што ја движи нашата компанија кон врвот.Располагаме со софистицирани камиони и со високо туристички автобуси со кои можеме да ги задоволиме барањата на нашите клиенти во било кое време.

MEЃУНАРОДЕН ТРАСПОРТ

transport

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

С